ЗА МЕН

Станислава Иванова

Как започна всичко?

Интересът ми към психологията и философията се зароди още в ранна юношеска възраст.  Подобно на много приказки и моята започва с друго начало, битовизъм и лични препятствия.  И една сутрин осъзнах, че моментът е настъпил. Тогава тръгнах по пътя си. Успоредно с университетското ми обучение по психология, посещавах колеж за личностно израстване, обучение за коучинг и интелект –тренер, школата по позитивна психотерапия и института за интегративна психотерапия и психосоматика.

Човекът е Вселена и индивидуалния подход е съществен в терапевтичния процес.

контакт с мен

Психолог и психотерапевт

Здравейте, аз съм Станислава и съм психолог, консултант по психотерапия и интелект  – тренер. Вярвам, че всеки от нас разполага с вътрешния ресурс да осъзнае и разреши своите трудности и дерзания.

Как помагам?

Всяка сесия е с продължителност 60 минути.

Това е личното, защитено и уютно място за клиента. Основният фокус е съсредоточаване и разрешаване на житейски  казуси и трудности. Със задълбочаване и изследване в дълбочина на преживяванията, личните качества и взаимоотношения се навлиза дълбоко в терапевтичния процес.  Опознаването на скритите модели, нагласи, емоции, убеждения дават възможността на клиента да подобри значително качеството си на живот.

Цена: 40 лв.

ЗАПИШЕТЕ ЧАС

АЗ СЪМ

психолог и психотерапевт

Вярвам, че всеки от нас притежава ресурса да се справи сам с житейските си проблеми и тегоби. Вярвам в силата на ценностната система и позитивизма.

Кралификации:

• Магистър психолог ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий“
• Интелект – тренер към руска академия „Super Jump”
• Завършено ниво по школа по позитивна психотерапия
• Завършено ниво в колеж за личностно израстване
• Текущо обучение в Институт за интегративна психотерапия и психосоматика

Да поговорим?

пишете ми

Мнения и отзиви… за мен:

Съдбата винаги ти изпраща точните хора! В моменти, когато ти е трудно, когато не откриваш своята посока имаш нужда от водач! Човек, който да ти върне вярата и надеждата, който да ти подаде ръка и да ти посочи посоката…Пътят, който си е само твой, който ти си избрал, но поради една, или друга причина си изгубил! Станислава е твоят водач, сигурен и професионален гид! А дори и да имаш нужда само от разговор с прекрасен човек! Това е тя! Щастлив съм, че животът ни срещна!

Milena Ivanova
Станислава е изключителен специалист! Препоръчвам!
Kaloyan B. Bozhanov

ИСКАМ ДА СИ ЗАПИША ЧАС ЗА

обучение или семинар

КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ